Opleiding Zelfkonfrontatiemethode en Waarderingstheorie

Accreditaties

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

 

Bij het NIP is accreditatie toegekend aan module 1 (ID 260682).  Door de accreditatiecommissie NIP|A&O en A&G zijn aan deze opleiding 115 accreditatiepunten toegekend: A&O kennis 55 en A&O vaardigheden 60 punten.

De workshop 'ZKM als vitaliteitsmeting en -motor' van één dag levert 6 accreditatiepunten op: 4 voor A&O kennis en 2 voor A&O vaardigheden.

 

 

Registerleraar.nl

 

Voor het zelfonderzoek mogen leraren uit het onderwijs uren toevoegen aan hun registerdossier conform een op maat uitgereikt certificaat door de ZKM-consultant. Het aantal uren en de urenverdeling kan variëren, afhankelijk van duur en inhoud van het zelfonderzoek.

 

Het volgen en afronden van de gehele ZKM-opleiding is gevalideerd voor 200 registerpunten.

 

 

Algemene beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)

 

Het ABvC heeft de aanvraag voor module 1 (incl. module 0) gehonoreerd en bepaald op 85 PE-punten. 

 

 

SKGV en RGVZO (beroepsverenigingen voor geestelijk verzorgers)

 

De SKGV heeft de gehele ZKM-opleiding geaccrediteerd voor 10 punten beroepsverdieping en 10 punten bij- en nascholing. Ook het RGVZO heeft de ZKM-opleiding accreditatiepunten toegekend.

 

 

Andere regeling?

 

Er bestaan veel beroepsverenigingen in Nederland. Staat uw vereniging of register er niet bij? Neemt u dan contact op en we informeren of accreditatie voor onze opleiding tot de mogelijkheden behoort.
Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign
webdesign groningen webdesign website laten ontwerpen website laten maken