Opleiding Zelfkonfrontatiemethode en Waarderingstheorie

Leeronderzoek volgens de ZKM

Leeronderzoek of module 0

 

Voor een leer-zelfonderzoek m.b.v. de ZKM-methode kun je als professional kiezen als je in relatief korte tijd

  • wil kennismaken met de methodiek en zelf de effecten wil ervaren op jouw professionele en privéleven of aan de slag wil met een eigen professionele of persoonlijke vraag 
  • wil onderzoeken of de ZKM bij jou en je cliënten past, zonder gelijk een hele opleiding te moeten volgen

Een zelfonderzoek brengt je bewust in contact en in gesprek met je eigen overtuigingen, je normen en waarden, met dat wat je drijft om dingen wel of niet te doen.

Je zoomt in ca. 2 persoonlijke gesprekken en via enkele e-consults diepgaand in op de manier waarop je in het leven staat en welke koers je wil varen.
Een ervaren ZKM-consultant (een docent of supervisor vanuit de opleiding) gaat met jou de dialoog aan, zodat je volop ervaart wat de meerwaarde van de methode is.
Mocht je daarna kiezen voor het volgen van de ZKM-opleiding of een andere opleiding vanuit de Dialogical Self Academy, dan heb je een stevig fundament gelegd waarop je als professional verder kunt bouwen.
 

Kosten: € 600,-

 

Accreditatie

Dit zelfonderzoek is door registerleraar.nl als professionaliseringsactiviteit erkend voor leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs. De accreditatie geldt zowel voor de verkorte variant (leer-zelfonderzoek zijnde module 0) als voor een regulier zelfonderzoek m.b.v. de ZKM.

Afhankelijk van de inhoud en duur van het onderzoek, kunnen uren worden ingevoerd in het eigen registerdossier. Van het doorlopen zelfonderzoek krijgen leraren van de ZKM-opleiding een op maat gemaakt certificaat op persoonlijke titel.
Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign
webdesign groningen webdesign website laten ontwerpen website laten maken